Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAutoEAS teoriatunnit ja Riskien tunnistuskoulutus

Uuden kuljettajan on suoritettava ennen teoriakoetta EAS teoriatunnit. Ennen ajokoetta on oltava suoritettuna riskien tunnistuskoulutuksen ohjelma. Autokoulu Ecosta voit ostaa myös muita opetuspalveluita ja opetusmateriaaleja auttamaan opetusluvalla opetuksessa.
EAS -teoriatunnit 40€

Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia Suomessa, sinun tulee suorittaa neljä EAS teoriatuntia ennen teoriakoetta. EAS teoriatunnit ovat ensimmäistä ajokorttia suorittavan liikenneteoriatunnit. Teoriatunneilla käsitellään liikenteessä ajamista.

Tunnit voit suorittaa autokoululla tai virtuaali tunneilla netissä. Saat ohjeet virtuaalitunneille autokoululta. Suoritettuasi tunnit saat autokoululta EAS-todistuksen teoriakokeeseen (muista ottaa myös E100-lomake teoriakokeeseen).

Soita 0500 844996 tai poikkea käymään autokoululla.
Riskien tunnistuskoulutus 388,00€
+ UAR.fi ajoharjoitteluratamaksu 80,00€

Ennen ajokoetta sinun tulee suorittaa riskien tunnistamiskoulutus. Tämä koulutus vaaditaan jokaiselta henkilöauto kokeeseen menevältä riippumatta aikaisemmasta ajokortista. Kurssi sisältää 4 riskien tunnistuskoulutuksen teoriatuntia, 2 tunnin ajonarvioinnin, pimeällä ja liukkaalla ajamisen harjoittelua. Liukkaalla ajamista harjoitellaan ajoharjoitteluradalla ja pimeällä ajamista simulaattorilla. Kurssin teoriatunnit voit suorittaa virtuaalitunneilla tai autokoululla.

Ajokokeeseen tarvitset E100-lomakkeen lisäksi todistuksen suoritetusta riskien tunnistuskoulutuksesta.Katso myös ECO-LITE alk. 1038€

Opetamme ajamisen perusteet 10 ajotunnin aikana. Ajoharjoittelua valvovan henkilön kanssa voitte jatkaa harjoittelu liikenteessä useampia kuukausia, kunnes valmiudet itsenäiseen ajamiseen ovat hyvät. Opetusluvassa valvojalta vaaditaan vähintään 5 vuoden ajokokemus ja käytettävässä harjoitteluautossa on oltava lisäjarrupoljin. Kurssi sisältää myös riskien tunnistamiskoulutuksen. Liukkaalla ajamista harjoitellaan ajoharjoitteluradalla ja pimeällä ajamista simulaattorilla.

opetuslupa


Hinnasto:
Hinnasto on voimassa 2018-9 alkaen. Hinnat sisältävät ALV:n. Kysy lisää autokoululta 0500 844996  • EAS teoriatunnit (4 x 45min) = 40,00€

  • Riskien tunnistuskoulutus = 388,00€ (+ratamaksu 80,00€)

  • Yksittäinen ajotunti autokoulu opettajan kanssa (harjoitteluaikaa 50min.) = 69,00€
  • SAKL Autokoulun oppikirja + eAutokoulu 35,00€
  • Ajokaista.com -harjoitteluohjelma 8,50€


  • Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto