Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAutoEAS teoriatunnit
EAS teoriatunnit - opetusluvalla

Uuden kuljettajan on suoritettava ennen teoriakoetta EAS teoriatunnit. Nämä teoriatunnit on hyvä suorittaa heti ajoharjoittelun alkuvaiheessa. Autokoulu Ecosta voit ostaa myös muita opetuspalveluita ja opetusmateriaaleja auttamaan opetusluvalla opetuksessa.
EAS -teoriatunnit alk. 40,00€

Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia Suomessa, sinun tulee suorittaa neljä EAS teoriatuntia ennen teoriakoetta. EAS teoriatunnit ovat ensimmäistä ajokorttia suorittavan liikenneteoriatunnit. Teoriatunneilla käsitellään liikenteessä ajamista. Tunnit voit suorittaa autokoululla tai virtuaalitunneilla netissä. Suoritettuasi tunnit saat autokoululta EAS-todistuksen teoriakokeeseen (muista ottaa myös E100-lomake teoriakokeeseen).

Soita 0500 844996 tai poikkea käymään autokoululla.

Nyt voit ostaa virtuaalitunnit netistä ilman tarvetta käydä autokoululla. Hinta 43,90€ ja sisältää myös todistuksen postituksen suoraan kotiisi.

nettikauppa

autokouluespoo.mycashflow.fi - Osta netistä
Voit ottaa autokoulusta yksittäisiä ajotunteja tai useamman. Opetamme ajamisen perustaidot, jolloin on helppo lähteä harjoittelemaan liikenteeseen ajoharjoittelua valvovan henkilön kanssa voitte jatkaa harjoittelu liikenteessä useampia kuukausia, kunnes valmiudet itsenäiseen ajamiseen ovat hyvät. Opetusluvassa valvojalta vaaditaan vähintään 5 vuoden ajokokemus ja käytettävässä harjoitteluautossa on oltava lisäjarrupoljin.

opetuslupaEnnen ajokoetta sinun tulee suorittaa riskien tunnistuskoulutuksen ohjelma autokoulussa. KATSO LISÄÄ

Hinnasto:
Hinnasto on voimassa 2018-9 alkaen. Hinnat sisältävät ALV:n. Kysy lisää autokoululta 0500 844996 • EAS teoriatunnit virtuaalisesti (4 x 45min) = 43,90€
 • EAS teoriatunnit autokoululla käytynä = 40,00€

 • Yksittäinen ajotunti autokoulu opettajan kanssa (harjoitteluaikaa 50min.) = 69,00€
 • SAKL Autokoulun oppikirja = 29,90€
 • SAKL Autokoulun oppikirja + eAutokoulu (sis. ajokaista -harjoitteluohjelman) = 38,90€
 • Ajokaista.com -harjoitteluohjelma (sis. oppikirjan netissä) = 11,90€

  nettikauppa

  autokouluespoo.mycashflow.fi - Osta netistä  Resurs Bank tarjoaa Autokoulu-tili palvelulla 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit maksa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.


 • Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto