Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAutoECO-LITE S alk. 699

B Henkilöautokurssi ECO-LITE S 699€ + viranomaismaksut 167€

Ajokortti halvalla - ECO-LITE S

ECO-LITE S -kurssi on halvin vaihtoehto ajokortin suorittamiseen, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta liikenteestä. Kurssi sisältää yhteensä 14 ajotuntia perusharjoittelun ja riskien tunnistuskoulutuksen kanssa. Kurssi on simulaattoripohjainen ja harjoittelussa käytämme kahta ajosimulaattoria. Puolet ajotunneista suoritetaan kuitenkin oikealla autolla. Aloittaessasi ECO-LITE S kurssilla, voit myöhemmin muuttaa edullisesti osan ajotunneista ajettavaksi autolla. Saat itsenäiseen opiskeluun erinomaisen DL e-Oppikirjan opetusvideoineen ja Ajokaista.com -ohjelman.

Kurssin voi aloittaa aikaisintaan 16 vuotiaana ja ajokokeeseen pääset 18 vuotiaana. Ikäpoikkeusluvalla ajokortin voi saada jo 17 vuotiaana.

ECO-LITE S -kurssi sisältää: • 8 teoriatuntia
  Aloitustunnilla suunnittelemme sinulle sopivan harjoitteluohjelman. Tunnilla tutustutaan netin harjoitteluohjelmien käyttöön ja tehdään ajoharjoitteluun sekä ajokortin suorittamiseen tarvittavat paperit. EAS liikennetunneilla käsitellään liikenteessä ajamista. Riskien tunnistuksen teoriatunneilla käydään läpi liikenteessä ajamisen riskejä ja ne on suoritettava ennen ajokoetta. Teoriatunnit voit suorittaa perinteisesti autokoululla tai lisämaksusta virtuaalitunneilla. Yksi teoriatunti kestää 45 minuuttia. • 14 ajotuntia (6auto+8sim.)
  ECO-LITE kurssi sisältää 7 ajotuntia oikealla autolla ajo-opettajan kanssa. Ensimmäisiä ajotunteja suoritat ajosimulaattoreilla. DEGENER 360° simulaattorissa on tavallisten näyttöjen lisäksi mahdollista opetella ajamista virtuaalilasien kanssa. Riskien tunnistuskoulutuksen riskien tunnistusohjelma, pimeällä- ja liukkaalla ajaminen tapahtuvat simulaattorilla. Lisähintaan voit suorittaa myös liukkaalla ajamisen harjoittelun simulaattorin sijaan autolla turvallisesti ajoharjoitteluradalla. Jos haluat vaihtaa aloittamisen jälkeen osan simulaattorilla suoritettavista tunneista autolla ajettaviksi, saat sen tehtyä edulliseen lisähintaan. Voit valita ajo-opetukseen manuaali- tai automaattivaihteisen auton tai kokeilla molempia. Ajotuntia varten aikaa on 60 minuuttia, josta noin 50 minuuttia on harjoitteluaikaa.

  ECO-LITE kurssin ajotunteja autolla on tarjolla arkisin aamulla alkaen klo 08:00 ja viimeiset ajotunnit alkavat iltapäivällä klo 16:00. Voit ostaa lisäksi Time tai Time+ paketin, jotta voit ajaa ajotunteja myös lauantaisin ja iltaisin. Flex paketti mahdollistaa ajotuntien aloittamisen Kivenlahden autokoulun lisäksi Espoonlahdesta, Saunalahdesta, Kauklahdesta ja Kirkkonummen Masalasta. Kerro ajotuntia varatessa, mistä haluat tunnin aloittaa. • Netin harjoitteluohjelmat

  DL e-OPPIKIRJA netissä


 • DL e-Oppikirja
  Autokoulu Econ oma DL e-Oppikirja sisältää kirjan lisäksi harjoittelutehtäviä ja hyödyllisiä opetusvideoita. Kirjassa on lisäksi kattavasti ohjeita kokeiden suorittamiseen ja yleisesti autoiluun.

  ajokaista.com
 • Ajokaista.com -ohjelma
  Ajokaista -ohjelma valmentaa sinua oikeaan teoriakokeeseen. Se sisältää harjoittelutehtäviä ja oman oppikirjan. • WebAuton harjoitteluohjelmat ovat käytössäsi, kunnes kirjaudut pois autokoulusta. Ajokaista.com -ohjelma toimii vähintään teoriakokeen läpäisyyn asti.

 • Auton käytön 1. ajokokeessa
  Auton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa sisältyy kurssin hintaan. Saat ajokokeeseen saman auton, jolla olet pääasiassa harjoitellut. Tavoitteena on luonnollisesti läpäistä ajokoe ensimmäisessä kokeessa, mutta tarvittaessa uusintakokeeseen voit vuokrata auton hintaan alk. 110€. Tarjoamme lisäajoharjoittelua edullisesti pakettihintaan. Esimerkiksi ECO-OPTIMUS6 tarjoaa kuusi ajotuntia hintaan 360€. Kannattaa harjoitella riittävästi jo ennen ensimmäistä ajokoetta.

  Jos suoritat ajokokeen automaattivaihteisella autolla, saat ajokortin jossa on 78 koodi. 78 koodi ajokortissa tarkoittaa että, ajaminen sallittu vain automaattivaihteisella autolla.
 • Autokoulun laskut useammassa erässä
  ja tarvittaessa voit ottaa Autokoulu-tili rahoituksen

  Kurssin laskut saat normaalisti erissä opetuksen etenemisen mukaan. Tarvittaessa voimme sopia sinulle sopivat eräpäivät. Voit maksaa autokoululla myös Visa, Visa Electron tai Mastercard:lla. Resurs Bank tarjoaa Autokoulu-tili palvelulla 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit myös maksaa koko kurssimaksun kerralla tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

  Esimerkki maksueristä:

  Erä

  1.

  Kurssin aloitusmaksu

  20,00€

  2.

  Perusmaksu

  329,00€

  3.

  Viimeinen erä perusmaksusta ennen ajokoetta

  350,00€

  Yht:

  =

  699,00€
  KATSO ALKAVAT KURSSIT TÄÄLTÄ

  Ilmoittaudu täältä https://kuljettajaopetus.fi/autokoulueco

  ilmoittaudu kurssille - WebAuto
  Ilmoittaudu täältä https://kuljettajaopetus.fi/autokoulueco tai soita 0500 844996.

  henkilöauto

  Meillä on opetuskäytössä erilaisia autokouluautoja ja voit halutessasi suorittaa autokoulun myös automaattivaihteisella autolla. Ajotunnit ovat samanhintaisia myös automaattivaihteisella autolla.


  Hinnasto on voimassa 15.09.2020 alkaen uusilla kursseilla. Hinnat sisältävät ALV:n Traficomin viranomaismaksuja lukuunottamatta. Kysy lisää tietoja autokoululta 0500 844996


 • ECO-LITE S = 699,00€

  Sisältää 8 teoriatuntia, 14 ajotuntia (7auto+7sim) sekä auton käytön ensimmäisessä ajokokeessa

  + viranomaismaksut ajokorttiin 167,00€ Traficom/Ajovarma Oy YHTEENSÄ = 866,00€


  Tutustu myös Autokoulu Econ muihin henkilöautokursseihin:
  ecoliteS ecobasic ecopremium

  699€

  (7auto+7sim)

  1019€

  (12auto+4sim)

  1559€

  (20auto+4sim)

  Tarjoamme lisäksi:
 • Virtuaaliteoriatunnit (sis. 8 teoriatuntia netissä) = 40,00€
 • Flex paketti, ajotunnit Masalasta, Espoonlahdesta, Kauklahdesta ja Saunalahdesta = 49,00€
 • Flex+ paketti, ajotunnit joustavasti Keski- ja Etelä-Espoosta = 98,00€
 • Time paketti, ajotunnit aikaisin aamulla ja myös iltaisin (klo 7 - 19) = 49,00€
 • Time+ paketti, ajotunnit myös lauantaisin = 98,00€
 • Liukkaalla ajamisen harjoittelu autolla ajoharjoitteluradalla simulaattorin sijaan = 119,00€

  Mahdollinen lisäharjoittelu:
 • Ajotunti autolla (harjoitteluaikaa 50min.) = 69,00€
 • ECO-OPTIMUS6 –paketti (sisältää edullisesti 6 ajotuntia) = 360,00€
 • Ajotunnin vaihtaminen simulaattorilta autolla ajettavaksi = +35,00€
 • Ajotunti simulaattorilla (harjoitteluaikaa 50min.) = 39,00€
 • Auton käyttö uusinta ajokokeessa (ensimmäisessä ajokokeessa sis. kurssin hintaan)= 110,00€
 • Auton käyttö uusinta ajokokeessa ja ajotunti ennen ajokoetta = 170,00€

  Lisäoppimateriaali kurssin yhteydessä:
 • DL e-Oppikirja ja Ajokaista -teoriaharjoittelu = 0,00€ - Sisältyy ECO-LITE S kurssin hintaan
 • WebAuton oppimisympäristö harjoittelu + Netreeni -ohjelma = 29,00€


  Viranomaismaksut (Traficom / Ajovarma Oy): yht. 167,00€
 • Ajokorttilupamaksu = 37,00€
  Ajokorttilupaan tarvitset 2 passivalokuvaa (jos sinulla on passissa digikuvat, voit käyttää niitä).
 • Tutkintomaksut = 130,00€ Teoriakoe 37,00€ ja ajokoe 93,00€

 • henkilöauto

  Opetusautoina meillä on bensiini- ja dieselkäyttöisiä autoja. Voit itse valita millaisella autolla haluat ajotuntisi suorittaa. Voit myös valita itsellesi sopivan ajo-opettajan.

  Tervetuloa autokouluun!  Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto