https://autokoulueco.fi

dhtml menu by Css3Menu.com
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAuto


Itsenäinen opiskelu
Itsenäinen opiskelu on tärkeä osa ajoharjoittelua. WebAutosta löydät DL e-Oppikirjan. WebAuton harjoitteluohjelmat ovat käytössäsi, kunnes kirjaudut pois autokoulusta. Tutustu myös kaikille avoimeen versioon DL e-Oppikirjasta. Avaa ilmainen DL e-Oppikirja
Avaa WebAuto ja DL e-OppikirjaSaat WebAuton - kuljettajaopetus.fi/autokoulueco - käyttäjätunnuksen autokoululta opetussopimuksessa. WebAuton kohdasta kurssimateriaali, löydät DL e-oppikirjan. WebAutossa voit tarkistaa seuraavan ajotuntisi sekä laskut. Netreenillä harjoittelet teoriakokeeseen. Tee harjoittelukoe läpi vähintään viisi kertaa.

DL e-oppikirjasta löydät kappaleet luettavaksi, tehtäväharjoituksia, lukuisia opetusvideoita ja ohjeita kuljettajatutkinnon teoria- ja ajokokeeseen.

Virtuaalisille teoriatunneille pääset kirjautumaan WebAuton etusivulta. Valitse 'Seuraava verkkotunti'. Teoriatunti kestää 45 minuuttia ja sinun suoritettava se kerralla ilman taukoja. Opettajalla on oltava kokoajan kuvayhteys oppilaaseen. Laki edellyttää, että verkkotunteja käyttävä opiskelija on tarvittaessa tavoitettavissa reaaliaikaisella puhe- ja videoviestinnällä. Tarvitset WhatsApp- tai Signal-sovelluksen vahvistaaksesi osallistumisen. Tunnit ovat normaalisti avoinna MA - TO klo 08:00 - 22:00 ja PE - LA klo 08:00 - 16:00.


PDF ohje virtuaalitunneille WebAutoonAjokorttilupahakemus
Voit hakea ajokorttilupaa itse Traficomin nettisivuilta tai voimme varata sinulle ajan Ajovarman toimipisteeseen ajokorttiluvan hakemista varten. • HAE AJOKORTTILUPA
 • Katso terveysvaatimukset
  Ohjeet simulaattoriin ja autoihin
  Katso käyttöohje simulaattoriin ennen ensimmäistä tuntia simulaattorilla. Tutustu huolellisesti ajoharjoittelussa käyttämääsi autoon.

  Autokoulu Econ oppilaana saat käyttöösi DL e-Oppikirjan ja löydät sen WebAuto -ohjelman kurssimateriaalin kautta. Voit ilmaiseksi lukea DL e-Oppikirjan FREE -versiota:


  Avaa ilmainen DL e-Oppikirja


 • Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
  Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
  Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
  Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAuto  mobile menu by Css3Menu.com
  www.autokouluespoo.info https://autokouluespoo.eu autokoulu-eco.business.site
  autokoulu.website2.me Autokoulu Espoo, Espoo Autokoulu Kivenlahti
  Autokoulu Espoonlahti Autokoulu Econ tiedot DL -Blogspot
  Driving Academy autokoulu-espoo.webador.com autokouluespoo.suntuubi.com
  Autokoulu fonecta Autokoulu Eco finder espoonautokoulu.website2.me
  Autokoulu Eco Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Meriusva 1, 02320 Espoo. Toimistomme sijaitsee Kivenlahden metroaseman vieressä. Autokoulu Econ y-tunnus: 1149257-3. Tarjoamme parasta ajo-opetusta (B) henkilöautolla Espoossa laadukkaasti ja edullisesti. Saat valita automaattivaihteisen tai manuaalivaihteisen auton. Meiltä EAS teoriatunnit ja riskien tunnistamiskoulutus opetuslupaopetukseen. Vuokraamme autot ajokokeeseen ja voit ostaa yksittäisiä ajotunteja. Lisäksi tarjoamme palveluita kuljettajakoulutusken jatko-opetukseen. Tutustu Autokoulu Econ nettikauppaan. Driving training in Espoo also in English. Tervetuloa kokeneiden osaavien ja motivoituneiden ajo-opettajien Autokoulu Ecoon.
  Autokoulu Eco - Taloudellista matkaa!