https://autokoulueco.fi

dhtml menu by Css3Menu.com
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto


Itsenäinen opiskelu
Itsenäinen opiskelu on tärkeä osa ajoharjoittelua. WebAutosta löydät DL e-Oppikirjan. Voit tutustua ilmaiseen versioon DL e-Oppikirjasta. Ajokaista.com -ohjelma on teoriakokeen harjoitteluohjelma. WebAuton harjoitteluohjelmat ovat käytössäsi, kunnes kirjaudut pois autokoulusta. Ajokaista.com -ohjelma toimii vähintään teoriakokeen läpäisyyn asti.

ilmainen autokoulu oppikirjaAjokorttilupahakemus ajokorttiin
Aloittaessasi autokoulua teemme ajokorttilupahakemuksen sinulle valmiiksi. Hakemusta varten tarvitsemme sinulta 2 passivalokuvaa. Valokuvien on oltava samanlaisia. Jos sinulla on passissasi digitaaliset valokuvat, voit valita ajokorttiisi samat kuvat. Lääkärin- todistusta tarvitaan, mikäli et ole varma omasta kyvystäsi toimia kuljettajana KATSO LISÄÄ. Ilmoitamme tietosi Ajovarmalle ja saat sähköpostiisi viestin, jonka linkin kautta voit maksaa ajokorttiluvan maksun 35€. Sinun ei tarvitse käydä erikseen Ajovarman toimistossa.

 • Ajokorttilupa 35€ Ajovarmalle (saat linkin sähköpostiisi)
 • Tuo 2 passivalokuvaa autokoululle


  Saat WebAuton - kuljettajaopetus.fi/autokoulueco - käyttäjätunnuksen autokoululta opetussopimuksessa. WebAuton kohdasta kurssimateriaali, löydät DL e-oppikirjan. WebAutossa voit tarkistaa ajotuntiesi aikataulut sekä laskut.


  DL e-oppikirjasta löydät kappaleet luettavaksi, tehtäväharjoituksia, lukuisia opetusvideoita ja ohjeita kuljettajatutkinnon teoria- ja ajokokeeseen. Virtuaalisille teoriatunneille pääset kirjautumaan oppikirjan kautta.  Ajokaista.com ohjelmalla harjoittelet teoriakokeeseen. Sinun tulee läpäistä Ajokaistan harjoittelukoe viisi kertaa hyväksytysti läpi ennen oikeata teoriakoetta. Ohjelmalla kannattaa käydä harjoittelemassa myös liikennemerkkejä ja yksittäisiä kuvatehtäviä. Ajokaista sisältää mopo- ja henkilöauto-oppikirjat.


  Autokoulu Econ oppilaana saat käyttöösi DL e-Oppikirjan ja löydät sen WebAuto -ohjelman kurssimateriaalin kautta. Voit ilmaiseksi lukea DL e-Oppikirjan FREE -versiota:


  Avaa ilmainen DL e-Oppikirja


 • Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
  Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
  Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
  Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto  mobile menu by Css3Menu.com
  www.autokouluespoo.info https://autokouluespoo.eu autokoulu-eco.business.site
  autokoulu.website2.me Autokoulu Espoo, Espoo Autokoulu Kivenlahti
  Autokoulu Espoonlahti Autokoulu Econ tiedot DL -Blogspot
  Driving Academy autokoulu-espoo.webador.com autokouluespoo.suntuubi.com
  Autokoulu fonecta Autokoulu Eco finder espoonautokoulu.website2.me
  Autokoulu Eco Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Meriusva 1, 02320 Espoo. Autokoulu Econ y-tunnus: 1149257-3. Tarjoamme parasta ajo-opetusta Espoossa laadukkaasti ja edullisesti. Voit suorittaa ajokortin (B) henkilöautolla, (A ja A1) moottoripyörällä, ja (AM120) mopolla. Meiltä EAS teoriatunnit ja riskien tunnistamiskoulutus opetuslupaopetukseen. Vuokraamme autot ajokokeeseen ja voit ostaa yksittäisiä ajotunteja. Lisäksi tarjoamme palveluita kuljettajakoulutusken jatko-opetukseen (syventävä vaihe, II-vaihe, ajokieltokoulutus). Tutustu Autokoulu Econ nettikauppaan. Voit tilata harjoitteluohjelmia ja virtuaaliteoriatunteja netistä. Driving training in Espoo also in English. Tervetuloa kokeneiden osaavien ja motivoituneiden ajo-opettajien Autokoulu Ecoon.
  Autokoulu Eco - Taloudellista matkaa!