https://autokoulueco.fi

dhtml menu by Css3Menu.com
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAuto

Renault Clio
Autokoulu Ecossa meillä on 26 vuoden aikana ollut käytössä useita opetusautoja. Renault Clio on Autokoulu Econ 18:a auto henkilöauto-opetukseen. Se on erittäin helppo ja kevyt käsitellä. Polttoaineen kulutus on esimerkillisen pieni ja CO2 päästöt ovat vain 117g/km (WLTP - uudella mittaus tavalla). Liikkeellelähtö onnistuu helposti ja polkimet ovat mukavat käyttää. Erinomaisesti toimiva mäkilähtöavustin tekee mäkilähdöistä helpompaa. EuroNCAP testissä Clio sai 96% pisteistä saaden 5 tähden tuloksen.
 • Kevyt ja helppo käyttää
 • Turvallisin auto kokoluokassaan
 • Pienet päästöt ja pieni polttoaineen kulutus
 • Mukava pikkuauto myös maantiellä


 • Ajovaloina on tehokkaat automaattiset LED-valot kaukovalojen vaihtoautomatiikalla. AEB automaattinen hätäjarrutus ja kaista-varoitin parantavat turvallisuutta.
  Kuljettajan työskentelyä helpottavat sadetunnistin, peruutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä liikennemerkkitunnistus, joka hyödyntää kameraa ja auton navigointia. Digitaalisen 7” mittariston näkymiä voidaan muokata sopivaksi oppilaan toiveiden mukaisesti. Kylmällä kelillä lämmitettävä ohjauspyörä ja istuimet tekevät ajamisesta mukavaa.  Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
  Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
  Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
  Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAuto  mobile menu by Css3Menu.com
  www.autokouluespoo.info https://autokouluespoo.eu autokoulu-eco.business.site
  autokoulu.website2.me Autokoulu Espoo, Espoo Autokoulu Kivenlahti
  Autokoulu Espoonlahti Autokoulu Econ tiedot DL -Blogspot
  Driving Academy autokoulu-espoo.webador.com autokouluespoo.suntuubi.com
  Autokoulu fonecta Autokoulu Eco finder espoonautokoulu.website2.me
  Autokoulu Eco Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Meriusva 1, 02320 Espoo. Toimistomme sijaitsee Kivenlahden metroaseman vieressä. Autokoulu Econ y-tunnus: 1149257-3. Tarjoamme parasta ajo-opetusta (B) henkilöautolla Espoossa laadukkaasti ja edullisesti. Saat valita automaattivaihteisen tai manuaalivaihteisen auton. Meiltä EAS teoriatunnit ja riskien tunnistamiskoulutus opetuslupaopetukseen. Vuokraamme autot ajokokeeseen ja voit ostaa yksittäisiä ajotunteja. Lisäksi tarjoamme palveluita kuljettajakoulutusken jatko-opetukseen. Tutustu Autokoulu Econ nettikauppaan. Driving training in Espoo also in English. Tervetuloa kokeneiden osaavien ja motivoituneiden ajo-opettajien Autokoulu Ecoon.
  Autokoulu Eco - Taloudellista matkaa!